Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Kim Hilderink

Kim Sanne Hilderink, dansdocente bij Focus Enschede"Dans is en blijft mijn passie, een leven zonder dans kan ik me niet voorstellen!"

Biografie

Kim Hilderink is geboren op 24 juli 1991 in Haaksbergen.

Op  4-jarige leeftijd is zij begonnen met jazz gym bij gymvereniging "V&K" in Haaksbergen. Kim had als kind altijd veel energie en op deze manier kon ze haar enthousiasme kwijt in iets leuks. Het dansen beviel haar goed en zo ontwikkelde ze haar passie voor dans en is dat gaan uitbreiden. Eerst bij "De Vos" met showdans en vanaf 10-jarige leeftijd begon ook haar interesse voor klassiek ballet te komen. Ze werd met 15 jaar uitgenodigd om mee te dansen in de showgroep, waar zij verschillende optredens deed voor bedrijfsfeesten, themafeesten, verjaardagen, huwelijken en het World Police Indoor Soccer Tournament. Kim vond dit nog niet genoeg en ging in Hengelo bij "CREA" extra ballet- en jazzlessen volgen.

Na haar VMBO ging Kim op zoek naar een MBO dansopleiding. Zo is zij bij Aventus in Zutphen terecht gekomen. Hier werd zij opgeleid tot artiest en dans instructrice. Afgestudeerd in 2012, wilde Kim het studeren voortzetten. Na het MBO is ze aangenomen bij ArtEZ in Arnhem. Daar heeft ze de HBO opleiding docent dans afgerond in 2016.