Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Carmen Meijerink

                                                                                                                                                                                                                                               Camren Meijerink

Biografie

Ik ben Carmen Meijerink (18), ik ben geboren op 14 mei 2001 en ik kom uit Enschede.

Dansen was van kleins af aan altijd al een van mijn favoriete dingen om te doen. Ik heb me jarenlang bezig gehouden met paardrijden, maar op mijn 12e heb ik op advies van vriendinnen de keuze gemaakt om te gaan dansen. Ik ben begonnen met jazzballet lessen.
Ik leerde snel en mijn passie voor dans begon meer en meer te groeien. Na 2 jaar jazzballet te hebben gedaan, ben ik ook begonnen met ballet, urban, dancehall, modern en jazz lessen. De jazz lessen waren bij een andere dansschool in een wedstrijdgroep en talentclass.

Na het behalen van mijn VMBO diploma besloot ik verder te gaan met dans. Ik volg de MBO moderne dans opleiding bij het Aventus in Zutphen, daar word ik opgeleid als artiest en dans instructrice. Een drie jarige opleiding waarvan ik in mijn tweede jaar stage heb gelopen bij Focus, met als doel te leren lesgeven. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar en ben ik aangenomen bij Focus als docente voor kleuterdans, modern, jazz en hiphop lessen.
Na het behalen van mijn MBO dans diploma ben ik van plan een HBO te doen. Waar weet ik nog niet helemaal zeker.

Na het behalen van mijn HBO diploma wil ik vooral uitvoerend aan de slag als danser. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en mijn kennis met anderen delen door middel van lesgeven.