Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Astrid Spit

"Van dansen word je blij! Samen maken we van elke les een feestje!"Astrid Spit Dreumes en Peuterdans docente bij Focus Enschede

Biografie

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Astrid Spit en samen met mijn man Rob en onze drie lieve dochters (Babet, Frederique en Annabel) woon ik in Hengelo. Naast mijn liefde voor dansen mag ik graag lezen en reizen.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dansen; jazz ballet, ballroom en latin. Later volgde ik ook lessen klassiek ballet en moderne dans. Met  veel plezier heb ik jaren op de planken gestaan bij de Hengelose Revue. 

Lange tijd had ik een wens om les te geven aan de doelgroep die mij ontzettend aanspreekt; de peuters en kleuters. Daarom heb ik de opleiding tot peuter- en kleuterdans docente gevolgd bij Dingjan te Rotterdam en ben ik super blij dat ik bij Focus! mijn passie aan deze mooie doelgroep over mag brengen. Plezier staat bij mijn lessen voorop! Op speelse wijze leren de kinderen wat hun lichaam allemaal al kan. In fantasievolle dansverhalen met gebruik van diverse attributen neem ik de peuters en kleuters graag mee op avontuur.