Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Streetdance in Enschede

Bij Streetdance komen de vetste moves van alle “straatstijlen” samen. Het is een dansvorm die op straat is ontwikkeld en is een term die verschillende hiphop en funky dansstijlen overkoepelt. Het bevat veel stoere bewegingen, welke niet passen bij musical- of balletmuziek. In deze lessen dansen we op R&B, HipHop en popmuziek.

Lessen

We gaan terug naar old skool Hip Hop, poppin’ en locking, vogueing en breakdance. Al deze urban stijlen versmelten tot een nieuwe stijl. Iedere les werk je 60 minuten aan nieuwe moves en een vette choreo, op een hoog tempo. Na een goede warming up en wat korte oefeningen, ben je 75% van de les bezig met dansen!

Alle leeftijden en niveaus

Streetdance volg je bij Focus vanaf 6 jaar. Er zijn lessen voor kinderen, tieners en volwassen. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Voor de beginners zijn er basic moves. En voor de gevorderde dansers bieden we extra uitdaging.

Hou je van een uitdaging en pittige choreografieën? Dan is deze les iets voor jou!