Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Streetdance in Enschede

Ben jij 6, 7 of 8 jaar? Wil je leren dansen zoals in videoclips en op Tik Tok wordt gedanst? Dan is Streetdance bij Focus écht iets voor jou!
Je leert coole moves, tricks en werkt aan een solide basis. Zo word je niet alleen een goede danser, maar kun je (later) ook makkelijk overstappen naar andere stijlen.

Wat is Streetdance?

Streetdance is een mengeling van verschillende urban dansstijlen die op straat zijn gevormd. Het is een van de nieuwste dansvormen en verandert continue. Streetdance leent namelijk moves uit allerlei dansstijlen zoals Hip Hop, breakdance en Jazzdans. Dat maakt het strak, dynamisch en uptempo. De lessen zijn daarom uitdagend en beginnen altijd met een goede warming up. Zo maak je je spieren warm, los en sterker en bereid je het lichaam voor op een energieke les waarin je wekelijks een nieuw stuk choreografie (dans) leert.

Streetdance lessen

Bij dansstudio Focus in Enschede leer je de beste dansbasis. Je krijgt wekelijks 60 minuten les van Kimberley Meijer. Samen werken jullie in de lessen aan rythmiek, coördinatie en muzikaliteit. Ook kracht, souplesse, flow en focus zijn belangrijke elementen die je in de Streetdance lessen ontwikkelt. Met deze goede basis kun je vanaf 9 jaar doorstromen naar bijvoorbeeld een Hip Hop les.

Het vertrekpunt in de Streetdance danslessen is lesplezier en dit delen met andere kinderen. Daarbij zijn performance - dus je uitstraling en hoe je iets presenteert - en zelfvertrouwen ontwikkelen nét zo belangrijk als de uitvoering.

Doe mee!

Nieuwsgierig of Streetdance iets voor jou(w kind) is? Check hieronder het rooster en plan vrijblijvend een proefles. Deel jouw passie voor dans en doe mee!