Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Jeugdselectie

Klik om af te spelenInzet wordt beloond bij dansstudio Focus Gemotiveerde leerlingen met het talent en de motivatie om op het podium te staan, maken kans geselecteerd te worden voor de Jeugdselectie (8 tot en met 14 jaar).

Dit team worden ingezet voor (gast)optredens, presentaties en wedstrijden.

Proeftrainingen

Talenten die in ogen van de docenten geschikt zijn voor de Jeugdselectie, worden uitgenodigd om een aantal proeftrainingen mee te doen. Tijdens deze trainingen wordt er gelet op techniek, houding, conditie, flexibiliteit en het vermogen om combinaties op te pikken, te onthouden en correcties uit te voeren. Daarnaast kijken we naar motivatie, samenwerking met de groep en presentatie. Als een leerling toegelaten wordt tot de Jeugdselectiegroep, krijgt hij of zij een specifiek lessenpakket.

Jeugdselectie

Klik om af te spelenDe Jeugdselectie bestaat uit leerlingen van 8 tot en met 14 jaar. Zij trainen drie maal per week: Freestyle Jazz, Ballet en een besloten jeugdselectietraining. Tijdens deze laatste les wordt er extra getraind op flexibiliteit, performance en uitstraling. Jeugdselectie-leerlingen volgen daarnaast nog eigen lessen naar keuze en beoefenen vaak nog een tweede sport zoals turnen.

Een keer per seizoen is er een open auditie waarbij dansers van andere dansscholen zich mogen presenteren om toegelaten te worden tot de Jeugdselectie.

 

Wil je op de hoogte blijven van audities? Schrijf je hieronder in voor de Focus nieuwsbrief.