Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Tarieven Focus Enschede

Jeugd Cultuurfonds EnschedeDe tarieven voor seizoen 2020-2021 zijn afhankelijk van het aantal lessen dat wekelijks wordt gevolgd en de duur van de lessen. In het schema hieronder is te lezen welke maandtarieven er gelden.

Kleuterdans en Kleuterballet (45 minuten)
1 les per week  € 24,95
Lessen vanaf 6 jaar (60 minuten) 1 les per week
2 lessen per week
3 lessen per week
Onbeperkt aantal lessen
€ 33,50
€ 49,95
€ 64,95
€ 79,95
* Toeslag voor 75 minuten lessen per maand € 9,50
* Toeslag voor 90 minuten lessen per maand € 13,50
* Spitzenkwartier per maand € 11,00

*Bij afname van een 'Onbeperkt' aantal lessen worden geen toeslagen of spitzenkwartier in rekening gebracht

Het maximale bedrag dat je voor lessen betaalt is € 79,95.

Betalingstermijnen

  • maandelijks
  • per drie termijnen
  • per seizoen - 5% korting

Naast maandelijkse automatische incasso is het mogelijk om in drie termijnen te betalen. De eerste termijn (september tot en met november) wordt in augustus geïncasseerd. De tweede termijn (december tot en met februari) in november en de derde termijn (maart tot en met juli) wordt in februari geïncasseerd.

Betaal je het hele seizoen in een keer, dan ontvang je bovenop de korting van 5% ook €15,00 korting op de administratiekosten. Het jaartarief wordt in augustus geïncasseerd.

Automatische incasso

Lesgeld wordt vooruit betaald en via automatische incasso geïnd:

  • rond de 25e van de maand wordt het automatisch afgeschreven
  • contante betalingen zijn alleen mogelijk als het gehele seizoen vooruit voldaan wordt
  • bij een mislukte incasso wordt het bedrag verhoogd met € 2,50 administratiekosten
  • voor aanmaningen worden € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Administratiekosten

Als je je inschrijft voor lessen betaal je voor de reguliere lessen € 15,- administratiekosten. Bestaande leden die voor het einde van het seizoen via Mijn Focus hun leskeuze voor het nieuwe seizoen bevestigen, betalen geen administratiekosten.

Lesgeld en vakanties bij Focus

Het volledige dansseizoen 2020-2021 bestaat uit 11 maanden, van maandag 17 augustus 2020 tot en met zaterdag 3 juli 2021. In deze periode hebben leerlingen recht op 40 lesweken.
Tijdens de basisschoolvakanties en tijdens nationale feestdagen is dansstudio Focus gesloten. Enschede valt onder de regio Noord Nederland m.b.t. vakantiedata. Een overzicht van deze data vindt je altijd in de agenda en worden ook aangekondigd op de nieuwspagina.

Betalingen zijn doorlopend. Dat wil zeggen dat het lesgeld in de basisschoolvakanties doorloopt. Tijdens de zomerstop wordt geen lesgeld betaald.

Uitschrijven

We hanteren per seizoen 3 uitschrijf momenten.

- Doorgegeven vóór 1 november: uitschrijving per 1 december
- Doorgegeven vóór 1 februari: uitschrijving per 1 maart
Alle inschrijvingen eindigen daarna automatisch per einde van het seizoen, indien het lesadvies niet bevestigd wordt.

Stichting Leergeld / Jeugdfonds Sport en Cultuur

Jeugd Cultuur FondsBeschik je over onvoldoende financiele middelen voor lessen bij Focus en heb je een kind tot 18 jaar? Dan kun je aanspraak maken op een financiering via het Jeugdfonds Sport en Cultuur. In Enschede wordt dit gecoördineert door Stichting Leergeld. Stichting Leergeld vormt een vangnet voor kinderen waarvan het gezinsinkomen lager is dan 120% van de bijstandsnorm. Lees meer over Stichting Leergeld Enschede en hoe je een aanvraag indient. Vergeet niet na goedkeuring van Stichting Leergeld je kind in te schrijven bij Focus.