Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Hip Hop in Enschede

Ben je klaar voor een dansles met de vetste moves? In de Hip Hop danslessen bij Focus in Enschede gaan we terug naar old skool Hip Hop! Met poppin’ en locking, vogueing, breakdance and more.
Al deze urban stijlen versmelten we tot een nieuwe stijl. Iedere Hip Hop les werk je 60 minuten aan nieuwe moves én een vette choreo, op een hoog tempo. Na een goede warming up en wat korte oefeningen, ben je 75% van de les lekker aan het dansen!

Hip Hop danslessen

Bij Hip Hop komen de vetste moves van alle “straatstijlen” samen. Het is een urban dansvorm die op straat is ontstaan en is een term die verschillende hiphop en funky dansstijlen overkoepelt. Hip Hop dans is stoer, strak, rauw en soms vloeiend. Daarom dans je op R&B, HipHop en (K-)pop.

De Hip Hop dansstijl verandert - net als de muziek - met de tijd mee. De dansles begint met een goede warming up en een stretch. Zo krijg je soepele en sterke spieren. Je leert technieken uit verschillende urban stijlen zoals streetdance, B-boying en lockin'. Daarna werk je aan nieuwe moves die je ook in videoclips en op Tik Tok ziet. Deze pas je meteen toe in de choreografie die je leert. Vaak wordt er aan meerdere korte stukken gewerkt die worden samengevoegd in een rauwe mix.

Leer dansen als in videoclips!

Alle leeftijden en niveaus

Hip Hop volg je bij Focus vanaf 9 jaar. De danschool geeft lessen aan kinderen, tieners en volwassen. Hip Hop lessen zijn geschikt voor alle niveaus; voor de beginners zijn er basic moves en voor de gevorderde dansers bieden we extra uitdaging.
Je krijgt les van Kimberley Meijer. Zij heeft veel ervaring in verschillende stijlen en zal je iedere les uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Ben jij klaar voor een uitdaging en pittige choreografieën? Dan is deze les iets voor jou!

Voor dansers van 6 t/m 8 jaar zijn er Streetdance lessen.

Volg vrijblijvend een proefles

Hieronder vind je het overzicht van de huidige Hip Hop lessen. Met de knop "Proefles plannen" plan je vrijblijvend een proefles op een datum naar keuze.