Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Hip Hop in Enschede

We gaan terug naar old skool Hip Hop, poppin’ en locking, vogueing en breakdance. Al deze urban stijlen versmelten tot een nieuwe stijl. Iedere Hip Hop les werk je 60 minuten aan nieuwe moves en een vette choreo, op een hoog tempo. Na een goede warming up en wat korte oefeningen, ben je 75% van de les lekker aan het  dansen!

Hip Hop danslessen

Bij Hip Hop komen de vetste moves van alle “straatstijlen” samen. Het is een dansvorm die op straat is ontstaan en is een term die verschillende hiphop en funky dansstijlen overkoepelt. Het bevat veel stoere bewegingen, welke niet passen bij musical- of balletmuziek. In deze lessen dansen we op R&B, HipHop en popmuziek.

De dansles begint met een warming up en een stretch. Zo krijg je soepele en sterke spieren. Je leert technieken uit verschillende urban stijlen zoals streetdance, locken en moves die je in videoclips ziet. Deze pas je meteen toe in de choreografie die je leert. Vaak wordt er aan meerdere korte stukken gewerkt die worden samengevoegd in een mix.

 

Leer dansen als in videoclips!

Alle leeftijden en niveaus

Hip Hop volg je bij Focus vanaf 8 jaar. De danschool geeft lessen aan kinderen, tieners en volwassen. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Voor de beginners zijn er basic moves. Voor de gevorderde dansers bieden we extra uitdaging.

Hou je van een uitdaging en pittige choreografieën? Dan is deze les iets voor jou!

Volg vrijblijvend een proefles

Hieronder vind je het overzicht van de huidige Hip Hop lessen. Met de knop "Proefles plannen" plan je vrijblijvend een proefles op een datum naar keuze.