Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Volg een proefles bij Focus! in Enschede

Benieuwd naar Focus! en de lessen? Schrijf je dan in voor een proefles en probeer de les van je keuze vrijblijvend uit. Zo ontdek je snel welke (dans)stijl bij je past en het verplicht je tot niets! Alle lessen worden gegeven in hartje Enschede, maar buiten de drukte van de stadskern.

Bekijk onze lessen of ons lesrooster, maak een keuze en laat ons via deze pagina of telefonisch weten wanneer je welke les wilt uitproberen.

Heb je nog geen dansoutfit? Geen probleem. Voor de proefles trek je makkelijk zittende kleding aan, waarin je vrij kunt bewegen.

Op elk moment starten

Bij Focus! kun je op elk gewenst moment in het jaar starten. Je hoeft dus niet te wachten tot een open lesweek of de start van een nieuw seizoen.

Stap 1: Je geboortedatum

Klik op de om de kalender te openen. Klik één of meerdere malen in de gele balk op de jaaraanduiding voor snelle navigatie.

Stap 2: Les selecteren

Stap 3: Datum selecteren

Klik op het witte vakje met de datum van je keuze. De groene dag is vandaag, de gele dag is de datum van je keuze. Je kunt maximaal 13 weken in de toekomst een proefles plannen.

Stap 4: Jouw persoonlijke gegevens

Jouw voor- en achternaam Vul alsjeblieft je volledige naam in Voor- en achternaam

Jouw telefoonnummer Zodat we je kunnen bereiken... Alleen cijfers, geen spaties of streepjes. Telefoonnummer

Jouw e-mailadres Focus! stuurt al haar communicatie digitaal. E-mailadres

Stap 5: Proeflesaanvraag versturen!