Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2020-12-15 14:10:23 Focus
15 december

Corona update - Kerstvakantie

De tweede lockdown is een feit. Dat betekent dat ook Focus per direct gesloten is. We weten dat voor velen van jullie de wekelijkse danslessen een lichtpuntje was in deze donkere periode. Iets om naar uit te kijken en van te genieten. Ook voor ons zal dat een gemis zijn. Maar niet voor lang!

Bereikbaarheid
In deze periode zijn we niet telefonisch bereikbaar. Stel je vragen daarom per mail:

Algemeen - contact@focusstudio.nl 
Administratie - administratie@focusstudio.nl

Woensdag 16 en maandag 21 december is de administratie per mail bereikbaar. Deze dagen kun je een antwoord verwachten. Mails die na 21 december binnen komen zullen na de Kerstvakantie worden beantwoord.

De receptie is per mail bereikbaar voor algemene vragen. Mails die na 18 december binnen komen worden op dinsdag 29 december beantwoord. Mails die na 29 december binnen komen worden na de Kerstvakantie beantwoord.

Online lessen
Op maandag 4 januari beginnen de lessen weer. Dit keer zullen deze via een Zoom-achtige setting plaats vinden. Dat betekent dat je niet alleen de docent kunt zien, maar dat de docent ook jou kan zien - mits je een webcam hebt. Zo kan de docent je op afstand helpen en maken we onze lessen interactiever. Op dit moment werken we hard aan technische realisatie hiervoor. Hoe dit precies gaat werken, hoor je van ons per mail. Dit zal aan het eind van de Kerstvakantie en uiterlijk voor aanvang van je eerste les zijn.

Tot slot
Ondanks deze gekke tijd, hebben we fantastische momenten samen beleefd. Zo hebben we memorabele optredens verzorgd via livestreams. Hebben de wedstrijdteams afgelopen zondag maar liefst 15 bekers binnen gesleept. Zijn er geweldige dansen gemaakt en uitgevoerd. En last but not least: zijn onze leerlingen gigantisch gegroeid!
Het hele Focus team is ontzettend trots op jullie prestaties, drive en doorzettingsvermogen. Onze wens is dan ook dat jullie dit vasthouden en meenemen naar het nieuwe jaar. Dan zal alles anders zijn. We weten nog niet hoe, maar zien een positieve toekomst met heel veel dans, yoga en musical voor ons waarbij iedereen zijn passie weer vrij kan beleven!

Daarom wensen we jullie gezonde en fijne feestdagen en zien we je graag weer (online) in het nieuwe jaar.

Tot snel!