Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2020-12-01 18:17:55 Focus
1 december

Open Lessen Yoga bij Focus

Yoga geeft rust en ontspanning. Helpt spijsvertering en metabolisme. En je krijgt er een slank en flexibel lichaam door. Wat ieders persoonlijke motivatie ook is, Yoga is goed voor lichaam en geest. Maar er zijn ook veel verkeerde opvattingen over Yoga: het is zweverig, je moet er lenig voor zijn en het zou niets voor mannen zijn. Zondag 13 december ruimt de Enschedese dansstudio Focus deze misverstanden uit de weg!

Open Lessen Yoga bij Focus 382 382

De van oorsprong Amerikaanse Kristyn Molinaro geeft deze dag twee Open Yoga Lessen. Zo ontdek je zelf wat Yoga voor jou kan doen. In de eerste les van 09:15 tot 10:30 uur kun je kennis maken met Yoga. In een rustig tempo leer je de basis en ligt de focus op ademhaling. Aan de hand van klassieke Hatha Yoga poses krijgt je hele lichaam een subtiele workout. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening, zodat je de hele dag een gevoel van weldaad en rust hebt.

Voor Yogis mét ervaring is er van 10:45 tot 12:00 uur een uitdagendere les. Daarbij neemt Kristyn je mee in een flow van prikkelende asanas, diepe stretches en zoals ze zelf zegt: challenge poses! Daarbij kun je denken aan de kraai of een hoofdstand.

De Open Lessen zijn kosteloos en zijn voor iedereen toegankelijk. De lessen vinden plaats bij dansstudio Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Reserveren kan door je online aan te melden of mail naar contact@focusstudio.nl.