Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2020-10-01 09:17:43 Focus
22 september

Verkouden - blijf thuis

Naar aanleiding van een RIVM update mogen kinderen tot en met 12 jaar met verkoudheid nu gewoon naar school. Wat betekent dit voor de regels en lessen bij Focus? 

Wij hebben besloten om de huidige Corona regels in de studio hier niet op aan te passen. Dat heeft te maken met het feit dat er in de dans- en spellessen niet altijd voldoende afstand gehouden kan worden. Een docent zal fysiek corrigeren en dansers en spelers komen soms dichter bij elkaar, wat volgens het RIVM kan en mag in de lessen. Bij zang houden we standaard 1,5 meter afstand aan, omdat tijdens het zingen het risico groter is dat je elkaar besmet.

We vragen aan alle leden, ook kinderen tot en met 12 jaar om thuis te blijven als je verkoudheidsklachten hebt. Dit geldt voor alle Focus lessen en cursussen. Op deze manier proberen we niet alleen verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, maar vooral een gezonde en werkbare situatie te behouden.