Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2017-07-05 16:18:58 Focus!
3 juli

Lesadvies seizoen 2017-2018

Lesdavies!Het seizoen is bijna ten einde. Deze week genieten we gezamenlijk van de kijklessen. De week erna sluiten we het seizoen af met de laatste lessen. Focus! is van zaterdag 15 juli t/m zondag 3 september gesloten. Na de zomer starten we weer op maandag 4 september. Zoals je van ons mag verwachten, zijn de eerste twee lesweken Open Huis. Dan mag je alle lessen uitproberen. Weet je al welke lessen je wilt volgen? Geef je dan direct op voor die lessen! Dan heb je zeker weten een plek in de les van jouw keuze.

Natuurlijk ben je benieuwd naar je lesadvies en voor welke lessen je kunt opgeven.  Log hiervoor in op de ledenpagina's op onze website. Het lesadvies is jouw persoonlijke aanbeveling. Deze is gebaseerd op jouw prestaties in de lessen van het afgelopen seizoen. Bij het samenstellen hebben we geprobeerd rekening te houden met je huidige lestijden. Toch kan het voorkomen dat er lessen overlappen of zelfs op geheel andere dagen/tijden zijn. Je kunt dan zelf de keuze maken welke les je gaat volgen, maar houdt hierbij wel rekening met het niveau dat in het lesadvies is gegeven.

Wil je een toelichting op je lesadvies? Stel dan je vragen aan de docent die volgend seizoen de les zal verzorgen.