Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2019-09-04 18:45:20 Focus
4 september

Het nieuwe seizoen is begonnen

Na een heerlijke zomer is het weer tijd voor een verrassend seizoen vol theater, dans, yoga en inspirerende nieuwe lessen. Ook het aanbod van activiteiten en optredens is dit jaar ruim. De docenten en medewerkers van Focus in Enschede hebben er ontzettend veel zin in en kijken ernaar uit om dit samen met jou te delen!

Nieuw lesrooster

Jaarlijks stelt Focus een nieuw lesrooster samen. Daarbij kijken we naar de ontwikkeling van onze leerlingen. Inventariseren we de vraag naar andere stijlen. Zoeken we nieuwe docenten en komen zo tot een boordevol lesrooster met meer dans dan je aan kunt. Wat dacht je van Hip Hop, Modern of Acro Jazz? Voor alle leeftijden en niveaus zijn er uitdagende lessen waarbij je je diep in het zweet kunt werken. Of juist compleet kunt ontspannen zoals in de Engelstalige Yoga cursus.

Cursussen

Voor de zomervakantie hebben we een proef gedraaid met Dreumesdans; speciale danslessen voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar. Wekelijks inspireert Astrid Spit deze allerkleinste dansers met uitdagende bewegingen, grappige verhalen en gekke voorwerpen. Iedere donderdagochtend van 09:30 tot 10:00 zijn de dreumesjes én ouders welkom. Aansluitend is er voor dansers vanaf 2,5 tot en met 4 jaar de les Peuterdans.
Ben je op zoek naar meer balans en rust? Probeer dan de (Engelstalige) Yoga les op woensdag ochtend! Kristyn will move your body and your soul!

Activiteiten

Bij Focus zit je goed als je van een uitdaging houdt! Zo vinden de eerste optredens al deze week plaats. Op zondag 8 september vind je verschillende dansers en docenten in het Volkspark, met spetterende optredens en toffe workshops. Maar ook tijdens de komende Culturele Zondagen kun je Focus tegenkomen.
Zin in om te griezelen? Tijdens de Halloweenparade op 26 oktober laten verschillende dansers de rillingen over je rug lopen. Wil je liever zelf dansen? Kom dan deze avond naar de speciale Halloween Kids Disco in de studio!
Natuurlijk staat er nog veel meer op het programma voor het seizoen 2019-2020. Benieuwd naar meer? Kijk snel in de agenda voor een overzicht van alle geplande activiteiten!

Open Lessen

Doe mee! Tot en met zaterdag 14 september zijn er Open Lessen. Je mag vrijblijvend alle lessen uitproberen. Plan snel een proefles!

Het hele Focusteam wenst je een spetterend en inspirerend seizoen! Tot snel!