Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png
2016-08-19 22:31:09 Focus
17 september

Een nieuw seizoen

Focus!We zijn begonnen! Seizoen 2014-2015 is van start. Hopelijk heeft iedereen een geweldige vakantie gehad. Ook bij Focus! was het de afgelopen twee maanden wat rustiger: geen vrolijke kids in de lounge, muziek uit de lesruimtes of kletsende ouders op het terras. 
Maar we hebben niet stil gezeten. In de zomervakantie is hard gewerkt aan de nieuwe website. Hopelijk vinden jullie het resultaat mooi. De vaste leerlingen hebben ook waarschijnlijk al gezien dat de lounge anders is ingedeeld, en de houten tuinset een grote opknapbeurt heeft gekregen. Ook is er een totaal nieuwe planning met activiteiten en zijn we druk bezig met het organiseren van nieuwe optredens.

Daarnaast is in het rooster veel veranderd. Het afgelopen jaar is niet helemaal vlekkeloos verlopen, ik heb me noodgedwongen een tijdje moeten terugtrekken uit Focus! Een voordeel als je een tijdje van een afstandje ergens naar kijkt, is dat weer helderheid ontstaat over wat je nu eigenlijk met je eigen dansschool wilt. Vandaar dat ik dit jaar veel les geef. Dat heb ik zo gemist! En ook al was ik best een beetje nerveus toen we 1 september weer begonnen, ik vind het helemaal geweldig om de beginnende Jazz-dansers, de groep enthousiaste Boys Only, en de gevorderden weer nieuwe dingen aan te leren. Daarnaast zullen jullie naast mij ook Rieke geregeld achter de receptie zien. Zij kan jullie altijd helpen met vragen. Ook beantwoordt zij veel van de mails die we ontvangen. In de Kleuterdanslessen, Kidsswing, Ballet- en Freestyle Jazz-lessen komen jullie verder juf Marjolein, juf Carlijn en juf Saskia tegen. Body&Mind wordt als vanouds gegeven door Johan.

Dit seizoen is er geen voorstelling in het Wilminktheater. Wel kijken we naar de opties voor een dinnershow en een grote theatershow op een bekende openlucht locatie. We gaan werken aan mooie nieuwe dansen en spannende optredens! Daar ga ik nu nog niet te veel over vertellen, maar ik weet zeker dat jullie het leuk gaan vinden!

Genoeg over wat is gebeurd. Vooruit kijken is veel leuker! De eerste activiteit die we organiseren is een kinderdisco op 1 november! Alle leden tot 12 jaar zijn van harte welkom om lekker te dansen op muziek van o.a. Airana Grande. Vanaf 1 oktober kun je je toeganskaarten kopen via de website. Verder worden alle activiteiten in de agenda vermeld. Als je ons liked op facebook blijf je ook op de hoogte van alle leuke dingen die gaan komen.

Heel veel dansplezier dit jaar!

Francesco