Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Acties voor leden van Focus

Scoor een voucher van € 20 om mee te shoppen!Shoppen vanuit je luie stoel. Wie houdt er niet van? Of je nieuwe danskleding nodig hebt of toffe merchandise wil scoren; in de webshop vindt je alles wat je nodig hebt voor je dans, Musical en Yoga lessen bij Focus. En hoe fijn is het als je € 20 GRATIS shop tegoed krijgt?

Samen is alles leuker!

Ons motto is niet voor niets: deel jouw passie! Samen is alles leuker. Ook de lessen bij Focus zijn leuker wanneer je die met je beste vrienden kunt beleven. Speciaal voor hen is er van 28 september tot en met 24 oktober een inschrijfactie: zij ontvangen bij inschrijving een gratis Focus shirt.

Wijs jij jouw beste vrienden de weg naar de gezelligste dansschool van Enschede? Dan ontvang jij gratis een shop voucher van € 20,-, zodat jij lekker kunt shoppen!

Wat moet je doen?

Hieronder vertellen we je hoe je jouw GRATIS € 20,- shop tegoed kunt bemachtigen. Het is helemaal aan jou hoe creatief (of eenvoudig ) je het aanpakt. In drie simpele stappen, scoor jij je shop tegoed.

Het doel: nodig je vrienden uit lid te worden Enschede's tofste dansstudio! Per vriend(in) die zich aanmeldt, ontvang je één voucher. Je kunt dus een flink shopbedrag bij elkaar sprokkelen!

Stap 1: deel jouw passie!

Vertel je vrienden over je lessen bij Focus. Hoe leuk die zijn én dat je vrienden een GRATIS Focus shirt kunnen krijgen! Dat kan face to face maar kan ook anders. Bijvoorbeeld:

 • treedt op op school
 • film een Tik Tok in de studio
 • laat iemand een foto maken van jou tijdens de les en app deze naar je vrienden
 • schrijf een post met een link naar YouTube van een van je favoriete Focus dansen

Verzin een creatieve manier om je vrienden te laten weten dat Focus bestaat. Natuurlijk krijg je van ons ook flyers om uit te delen én kun je verwijzen naar een van de vele posters die je binnenkort door heel Enschede verspreid ziet.

Deze pagina kun je delen met je vrienden: https://www.focusstudio.nl/Lessen/Informatie/Acties/Actie+voor+nieuwe+leden

Plan een proefles bij Focus!

Stap 2: samen lessen!

Nodig je vrienden uit om vrijblijvend een proefles te volgen in de actieperiode: 28 september tot en met 24 oktober. (Reminder: tijdens de Herfstvakantie zijn er van 11 t/m 18 oktober geen lessen).
Tijdens deze weken kunnen je vrienden vrijblijvend alle lessen/stijlen uitproberen die passen bij hun leeftijd en niveau. Dans je zelf op een hoger niveau? Dan mag je met je vrienden mee naar de proeflessen die zij willen volgen. Vergeet niet om jezelf ook aan te melden voor een proefles.

Stap 3: jouw naam!

Zijn je vrienden na de proefles net ze enthousiast als jij? Vraag ze dan bij het inschrijven jouw naam te vermelden. Dat kan in de laatste stap op het inschrijfformulier onder "We horen graag hoe je ons hebt gevonden."

Shoppen maar!

Nadat de inschrijving is gecontroleerd ontvang je van ons per mail een kortingsvoucher. Je kunt deze meteen besteden in de Focus webshop.

Wacht niet en maak nu alvast een lijst met vrienden die je kunt benaderen. Dan kun je jouw voucher nog besteden tijdens de nieuwe merchandise bestelronde of de extra danskleding verkoop.

Let op! Je krijgt één voucher t.w.v. € 20 per vriend(in) die zich inschrijft. Je kunt dus meer korting scoren als je meer vrienden enthousiast weet te krijgen. Check hieronder de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden

 • Actie is geldig van 28-09-2020 t/m 24-10-2020;
 • De waarde van een voucher bedraagt € 20,- en is alleen te besteden via de Focus webshop.
 • Actie is uitsluitend voor bestaande leden, welke een reguliere les volgen.  Cursusisten zijn uitgesloten van deze actie;
 • Een proefles is vrijblijvend; besluit je vriend(in) niet lid te worden, dan ontvangt deze geen shirt en zijn er geen kosten verbonden aan de proefles. Jij ontvangt dan geen voucher.
 • Na inschrijving volgens actievoorwaarden ontvangt je vriend(in) een gratis Focus shirt en ontvang jij per mail een voucher.
 • Deze actie heeft geen vervangingswaard en dus niet om te zetten in andere vormen als korting of contanten;
 • Maximaal vijf vouchers per klant.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar contact@focusstudio.nl.