Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

10-strippenkaart

Focus 10-strippenkaartNu voor veel veldsporten de winterstop nadert, zoeken voetballers, hockeyers en andere buitensporters alternatieve hobby’s. Vooral nu we beperkt zijn in wat kan en mag, de horeca gesloten is en we nog maar weinig buitenshuis kunnen ondernemen, is dit het perfecte moment aan iets nieuws te beginnen! Focus introduceert daarom een 10-strippenkaart, om de wintermaanden te overbruggen en buitensporters een warm thuis te bieden.

Doe mee wanneer het jou uitkomt

Steeds vaker stellen sporters en ouders van de vraag of ze zich tijdelijk bij de dansschool kunnen aanmelden. Om sporters uit Twente de mogelijkheid te bieden door te trainen én een nieuwe hobby te ontdekken, introduceert de dansstudio een 10-strippenkaart.

Heb je altijd al willen zingen, acteren of leren dansen? Er is geen betere tijd om een nieuwe hobby op te pakken dan nu. Bij Focus kan iedereen terecht voor lessen dans, yoga en musical. Met de tien-strippenkaart volg je lessen naar keuze, wanneer het jou past. Niet alleen in de winter; de kaart is het hele seizoen geldig.

Hoe werkt het?

Allereerst meld je je aan middels het online inschrijfformulier. Na het invullen van je basisgegevens selecteer je de 10-rittenkaart en rond je de inschrijving en bestelling af. Zodra jouw gegevens zijn verwerkt, krijg je toegang tot de Focus WebApp. Daarmee reserveer je online jouw lessen naar keuze.

De strippenkaart is het hele seizoen geldig en geeft toegang tot alle reguliere lessen. De strippenkaart is niet inzetbaar voor cursussen. Je vindt alle lessen op het lesrooster. Omdat je de lessen online kunt reserveren kun je zelf kiezen welke lessen je volgt. 

Dansen in tijden van Corona

Eigenaar Francesco Bekkema over de lessen in tijden van Corona: “Gelukkig mogen alle culturele lessen doorgaan! Daarom volgen wij strikt alle richtlijnen van het RIVM, zoals afstand houden, een mondkapjesplicht bij binnenkomst, looproutes en in iedere ruimte vindt je desinfectiegel. Op deze manier kunnen alle lessen veilig doorgaan en kunnen we onze passie blijven delen. Ook sporters die nu door de winterstop of door de gedeeltelijke lockdown niet hun hobby kunnen uitoefenen, willen we een thuis bieden.”

Geef een 10-strippenkaart cadeau!

De 10-strippenkaart is dé manier om te ontdekken welke Focus lessen het beste bij je passen. Zo kun je 10 lessen Yoga volgen, maar ook verschillende (dans)stijlen afwisselen. Voor wie écht wil ontdekken wat past, maar zich nog niet wil vastleggen is dit de perfecte kennismaking. Verras jouw (klein)kind met een uniek cadeau en geef een 10-strippenkaart!

Wil je de 10-rittenkaart cadeau geven? Neem dan contact met ons op.