Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Zomerrooster

Van maandag 6 juli tot en met woensdag 12 augustus 2020 volg je bij Focus zomerse danslessen! Op maandag en woensdag is er een gevarieerd aanbod voor kids, tieners en volwassenen. Met de handige strippenkaart bepaal je zelf welke lessen je volgt!

Eindelijk weer dansen!

Na weken van thuis en in de tuin te hebben gedanst, sta je vast te popelen om weer een lekkere dansles of workout te volgen. Deze zomer kan dat bij Focus! Er zijn lessen op maandag- en woensdag avond. Zo kun je uit verschillende stijlen en docenten kiezen. Denk aan Hip Hop, Modern en Freestyle Jazz.
De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ingedeeld naar leeftijd. Dat betekent dat de docent ervaren dansers wat meer uitdaging zal geven en dat iedereen mee kan doen met de lessen. Er zijn lessen voor:

Kids 8-12 jaar
Tieners 13-17 jaar
Volwassen 18 jaar en ouder

Strippenkaart

Om deel te nemen aan het Zomerrooster koop je een strippenkaart. Dit geeft je toegang tot vijf lessen naar keuze. Ben je lid van Focus? Dan krijg je 10 euro korting en een extra les gratis. Met een strippenkaart kun je dan deelnemen aan 6 lessen!

Met de handige Focus app reserveer je een plek in de les van jouw keuze. Welke lessen je volgt kies je zelf. Download het rooster hier.

Waar en wanneer?

Het Zomerrooster start maandag 6 juli 2020. De lessens worden gegeven in de studio's van Focus. Je vindt dansstudio Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. De lessen worden gegeven door ervaren docenten van de dansstudio.

Focus is een professionele dans, theater en yoga school. Dit betekent dat er verende balletvloeren liggen. Zo kunnen we veilig en zacht springen en worden lichaam en gewrichten extra beschermd. Er zijn yogablokken, kussens en fleece dekens. Er zijn extra dikke matten, voor mensen met rugklachten.

Voor en na de les kun je in de lounge gezellig kletsen en genieten van een hapje en een drankje.

Doe mee!

Koop jouw strippenkaart vandaag nog. Klik hier om je aan te melden voor het zomerrooster. Je ontvangt per mail een bevestiging met uitleg hoe je een les reserveert. Je strippenkaart ligt de eerste les voor je klaar in de studio. De kosten voor een strippenkaart zijn:

Focus leden € 35,- 5 lessen naar keuze +1 gratis les
Niet leden € 45,- 5 lessen naar keuze

Wil je een enkele les volgen? Ook dat kan. Meld je dan voorafgaand aan de les bij de docent. Een losse les kost € 12,50

Heb je vragen over het Zomerrooster? Stuur ons dan een mail.

Let op! Het vooraf reserveren van een les is verplicht.