Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Bruiloft openinsdans - dansles voor bruidsparen

Danslessen voor bruidsparenEen openingsdans om nooit te vergeten!

Een bruiloft is niet compleet zonder een openingsdans. Waar vroeger vaak gekozen werd voor een ballroom-dans, is de keuze voor een muziek- en dansstijl tegenwoordig erg divers. Een openingsdans is bij Focus altijd maatwerk. Jullie wensen en ideeën worden verwerkt in de choreografie. Deze leer je in 4 tot 8 lessen. Wij helpen jullie een fantastische opening neer te zetten waar alle genodigden, maar bovenal jullie zelf van zullen genieten. 

 

Maak je sprookje compleet

Focus heeft voor bruidsparen verschillende les-pakketten. Je krijgt privé-lessen, waarbij we de choreografie zo persoonlijk mogelijk op jullie wensen afstemmen. We houden hierbij natuurlijk rekening met jullie muziekkeuze en de gewenste dansstijl. Afhankelijk van de gewenste dansstijl, complexiteit van de gevraagde choreografie en jullie danservaring overleggen we welke pakket-optie het beste bij jullie past, of dat een aangepast pakket misschien gewenst is. Zo wordt jullie openingsdans net zo bijzonder als jullie liefde voor elkaar!

Naast deze pakketten bieden we ook lessen aan voor bijvoorbeeld groeps- dansen met de bruidsmeisjes of bruidsjonkers, vader-dochter en moeder-zoon dansen.

 

Maak een afspraak

We maken graag kennis met het aanstaande bruidspaar. We kunnen dan jullie wensen in kaart brengen en bij een leuke klik direct jullie lessen inplannen. Maak daarom vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

Een openingsdans om nooit te vergeten