Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Focus Speurtocht

Op zaterdag 3 juli kun je deelnemen aan de Focus Speurtocht! Je kunt met een team naar keuze mee doen, dat mag met vriendinnen of bijvoorbeeld met je ouders, broertjes of zusjes. De speurtocht begint en eindigt bij Focus en is voor iedereen gratis toegankelijk. Doe je mee?

Speurtocht

Voor het eerst in de geschiedenis van Focus is er een echte Speurtocht door het centrum van Enschede. Test je kennis over Focus, dansen en meer & puzzel de oplossing bij elkaar.

Teams

Deelnemen aan de Focus Speurtocht gaat per team. Een team bestaat uit tenminste één en max vier personen (check hier de geldende maatregelen en adviezen m.b.t. bezoek in tijden van Corona). Een persoon is de teamcaptain en zorgt ervoor dat alle antwoorden op een speciaal antwoordformulier worden ingevuld en ingeleverd bij de Focus studio. 

Aanmelden

Stuur een mail naar contact@focusstudio.nl en vermeld daarin je naam, je leeftijd en jouw contactgegevens, de naam van je team en de naam & leeftijd van je medespelers. Geef ook even aan of je een voorkeur hebt voor een starttijd (Start tijden zijn tussen 11-13 uur).
Degene die het team aanmeldt is automatisch de teamcaptain.