Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Vrijgezellenfeest in Enschede

Nog even samen met je girls of boys genieten, voordat de grote dag daar is. Dansstudio Focus organiseert voor de bruid(egom) en beste vriend(inn)en een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Centraal staat een dansworkshop. Natuurlijk onder het genot van heerlijke hapjes en een lekker glaasje bubbels. No worries, je hebt geen danservaring nodig en onze gezellige docente staat voor iedereen klaar!

Swingen op de dansvloer

Wil je iets unieks organiseren? Wat dacht je van een openingsdans door de bruidegom, samen met die stoere mannen waarvan niemand ooit dacht dat ze op de dansvloer te vinden zouden zijn? Of de bruid die swingend met haar beste vriendinnen iedereen versteld laat staan? Ook dat kunnen we instuderen tijdens dit gezellige vrijgezellenfeest. Om de dans persoonlijk te maken, zullen we typische moves van de bruid (of bruidegom) verwerken in de dans. Aan het einde van de workshop filmen we de ingestudeerde dans, die je door middel van een persoonlijke link online kunt bekijken. Zo kan er thuis verder geoefend worden.