Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Peuterdans in Enschede


Heb jij een dansende peuter die niet stil kan zitten? Lekker bezig zijn, samen met andere peuters. Zingen, dansen en spelenderwijs leren. Bewegen is zoveel leuker op muziek!

Dansles voor peuters

Peuterdans leert peuters van 2 tot en met 4 jaar om zich op een laagdrempelige manier te ontwikkelen. Ze leren hun lijf kennen, met andere peuters samen iets te doen, en hun muzikale ontwikkeling wordt gestimuleerd. De fantasie van de peuters wordt geprikkeld en ze worden zich bewust van hun bewegingsmogelijkheden. Tijdens de danslessen voor peuters leren de kinderen spelenderwijs de ruimte gebruiken.

Het gaat er in de peuterdansles nog niet om dat ze echte technieken leren, maar het vormt wel een mooie voorbereiding op de latere danslessen; Kleuterballet als Kleuterdans. Maar, bovenal gaat het om plezier!

Proefles

Plan vrijblijvend een proefles voor je peuter. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Cursus data en info

Op dit moment zijn nog geen startdata van nieuwe cursussen bekend. Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte

Schrijf je peuter online in.