Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Cursus Peuterdans in Enschede

Heb jij een peuter die niet stil kan zitten? Volg dan samen een proefles Peuterdans. Lekker bezig zijn, samen met andere peuters (en ouders). Zingen, dansen en spelenderwijs leren.  Bewegen is zoveel leuker op muziek!

Dansles voor peuters

Op een laagdrempelige manier ontwikkelen peuters van 2 tot en met 4 jaar de grove motoriek. We ontdekken ons lijf. Werken samen met andere kindjes. En onze muzikale ontwikkeling wordt gestimuleerd. Met verhalen, thema's en muziek prikkelen we jouw peuter's fantasie. Worden zich bewust van wat hun lichaam al(lemaal) kan. In grote en kleine bewegingen. Verschillende vormen en figuren. En met een diversiteit van muziekstijlen. Spelenderwijs leren we in de danslessen de ruimte ontdekken en gebruiken.

Het draait in de peuterdansles niet om danstechniek. Spelen, dansen, zingen en ontdekken staan centraal.  Peuterdans vormt wel een mooie voorbereiding op de latere danslessen; Kleuterballet en Kleuterdans. Maar, bovenal gaat het om plezier!

Waar en wanneer?

De cursus Peuterdans bestaat uit een blok van 10 lessen van elk 30 minuten. De lessen worden gegeven in de studio's van Focus! Je vindt Focus! aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.  De lessen worden gegeven door een HBO afgestudeerde balletdocente: Kim Hilderink. Zij zal met veel plezier de peuters begeleiden en laten swingen.
Focus! is een professionele dansschool. Dit betekent dat we dansen op verende balletvloeren. Zo kunnen we veilig en zacht springen, vallen en rollen.

Data

november 23 en 30
december 7, 14 en 21 
januari 11, 18 en 25

 

februari 1 en 8      

 

Benodigdheden

De lessen zijn iedere vrijdag van 15:15 tot 15:45 uur. 

Voor de cursus Peuterdans in Enschede zijn geen kledingvoorschriften. Peuters moeten zich vrij kunnen bewegen in de les. Daarbij zijn een legging en een balletpak of shirt voldoende. Veel peuters vinden het fijn om op blote voeten te dansen. Natuurlijk mag dat ook op sokken of zelfs zachte schoentjes, zoals ballet- of turnschoenen. Gymschoenen raden we af, evenals kleding die afleidt, zoals tutu's.

Doe mee!

Meld je peuter aan voor een proefles! Mail naam en leeftijd, dan ontvang je meer informatie of kom vrijblijvend een proefles volgen tijdens de Open Lessen van 3 t/m 14 september.

Inschrijven voor de cursus kan hier. Voor de cursus betaal je € 59,95 voor 10 lessen inclusief een vrijblijvende proefles. Voor cursussen betaal je bij Focus! geen administratiekosten.

Dag Dag Begin Eind Les Niveau Leeftijd Docent Studio
vr vrijdag 15:15 15:45 Peuterdans Alle niveaus 2-4 jaar Kim Studio 1
Dag Dag Begin Eind Les Niveau Leeftijd Docent Studio
vr vrijdag 15:15 15:45 Peuterdans Alle niveaus 2-4 jaar Kim Studio 1