Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Muziek op Schoot in Enschede - v.a. 10 maanden

Muziek op Schoot (MoS) is een veilige, leuke en speelse manier om jouw baby kennis te laten maken met de wereld van muziek. Zelf spelen, dansen, zingen of luisteren naar de juf (en de pappa's en mamma's natuurlijk). In deze korte cursus gaan jij en jouw kleine wolk samen de wondere wereld van muziek ontdekken.

Samen muziek maken is super leuk en leerzaam. Daarom is er deze speciale cursus voor kinderen van 10 tot en met 2 jaar. Samen met hun (groot)ouders ontdekken de kinderen muziekinstrumenten, geluiden en liedjes. Op speelse wijze leer je jouw kind beter kennen en op een andere manier contact te maken. De instrumenten en materialen die we in de lessen gebruiken zijn afgestemd op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen.

Juf Marieke

Mijn naam is Marieke Visser en ik woon in Enschede. Ik ben docent muziek van huis uit en werk momenteel op het middelbaarberoepsonderwijs. Hier geef ik les aan studenten die willen werken als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker. Vanuit mijn werk kreeg ik de mogelijkheid om de post-HBO opleiding "muziek op schoot" te volgen om mij meer te verdiepen in muziek met het jonge kind en dit ook over te dragen aan mijn studenten. De combinatie van muziek maken en de doelgroep 0-4 jarigen vind ik fantastisch om te zien en van te leren!

Omdat de cursus gekoppeld is aan mijn opleiding, maak ik tijdens de lessen soms video-opnames.

Informatie

Muziek op Schoot wordt aangeboden in cursusvorm. Spelenderwijs dansen, zingen en ontdekken staan centraal. Ook samenwerken en sociale vaardigheden worden in speelse vorm toegepast. Met thema’s, pop-up boeken en handpoppen nemen we de babies en dreumessen mee op avontuur.

MoS is voor kinderen vanaf 10 maanden tot en met 2 jaar oud die samen met een ouder of verzorger de les volgen.

De eerste les (vrijdag 12 november) is het mogelijk vrijblijvend een proefles te volgen.

6 weken durende cursus (pilot) op de vrijdagochtend.
Groep 1: 9:30 tot 10:00 uur
Groep 2: 10:15 tot 10:45 uur
Locatie; Dansstudio Focus, Zuiderspoorstraat 7 Enschede

 

 Vrijblijvende proefles op vrijdag 12 november

November

12, 19 & 26

December

3, 10 & 17

Kosten: 47,50 euro totaal

 

Dag Dag Begin Eind Les Niveau Leeftijd Docent Studio
vr vrijdag 09:30 10:00 Muziek op Schoot Alle niveaus 0-2 jaar Marieke Studio 1