Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Musicaldans cursus in Enschede

Ben je klaar voor een gevarieerde les met high energy en high fun? De op Jazz gebaseerde Musicaldans is entertainment pur sang en voegt diverse stijlen samen in spetterende choreografieën!

Musicaldans gebruikt elementen uit allerlei dansstijlen, afhankelijk van de muziek. De basis ligt bij de Jazzdans. Met toevoegingen uit o.a. Steetdance, Burlesque en Ballet maken we een eigenzinnige choreografie. De muziek is in deze lessen erg afwisselend. Je danst op showstoppers uit hitmusicals als Chicago. Maar ook filmmuziek (Moulin Rouge) en popdiva's als Beyoncé en Christina Aguilera lenen zich voor sassy combinaties.

Musicaldans is vaak groots en meeslepend, vol passie en karakter. Expressie en het bespelen van het publiek is een belangrijke factor in deze les. Naast techniek en houding is er daarom veel aandacht voor podiumpresentatie, uitstraling en leer je via dans een verhaal vertellen.

Fake it till you make it! 

Musicaldans cursus bij Focus!

 

Info

6 lessen op woensdag
van 19:00 tot 20:00 uur
Leeftijd 16 jaar en ouder
Start woensdag 14 juni
Laatste les woensdag 19 juli
Gratis proefles woensdag 7 juni
Kosten € 60,-