Focus! Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Cursus Musical in Enschede

Wil je werken aan jouw zang-, dans- en speltechniek? Daag jezelf uit en volg een proefles Musical donderdag 2 november!

Utopia 2016Zingen, dansen en toneelspelen

In een groep van maximaal 18 deelnemers krijg je les in spel, zang en dans. Samen werk je aan een technische basis, in alle drie de disciplines. Houding, uitstraling, dictie en inlevingsvermogen zijn een aantal basis technieken waar je in de wekelijkse lessen mee aan de slag gaat.
Je ontdekt waar jouw kracht en talent ligt. Werkt aan onderdelen die je kunt verbeteren. Krijgt individuele lessen en trainingen. En past het geleerde meteen toe in de praktijk. Vanaf les één koppel je de geleerde techniek aan een scène, lied of choreografie. Aan het eind van de cursus speel je een mini-musical.

Waar?

De cursus Musical bestaat uit een blok van 12 lessen van elk 90 minuten. De lessen worden gegeven in de studio's van Focus! Je vindt Focus! aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede
Je krijgt les van docent en Focus! eigenaar Francesco Bekkema. Hij heeft veel ervaring met het choreograferen en stagen van musicals. Verzorgt dans en theaterlessen. En zal je met veel plezier en enthousiasme alles over het musicalvak leren, zodat je wekelijks met veel plezier zingend en dansend naar huis gaat.
Focus! is een professionele musicalschool. Dit betekent dat je danst op verende dansvloeren. Dit beschermt je gewrichten en voorkomt blessures. Wel zo prettig! Over de hele breedte van de zalen is er een spiegelwand. Zo zie je jezelf en de docent altijd!

Leeftijd & NiveauKlik om af te spelen

De cursus is v.a. 16 jaar. Dat wil zeggen dat je in een diverse groep les hebt. Zowel jongeren, jong volwassen als volwassen volgen gezamenlijk les. Wij denken dat je komt om lekker te zingen, dansen en spelen. Om te genieten en iets te leren. Leeftijd is daarbij ondergeschikt. Motivatie is belangrijker!
Toneelspelen is leren goed te observeren. Dit leer je sneller in een gemengde groep, zowel qua leeftijd als niveau.

De cursus wordt aangeboden op instap-niveau. Zonder spel-, zang- of danservaring kun je deelnemen aan de cursus Musical. Natuurlijk is het een pré als je in een van deze drie disciplines reeds les hebt gevolgd. Maar Francesco zal iedere deelnemer individueel begeleiden en een uniforme basis aanleren, welke je in alle drie de disciplines kunt toepassen. Ben je een ervaren musicalspeler? Neem dan contact op!

Data

Gratis proefles2 november
November 9, 16, 23 en 30
December 7, 14 en 21
Januari 11, 18, 25
Februari 1

De lessen zijn iedere donderdag van 20:15 tot 21:45 uur.  Met uitzondering van de Kerstvakantie.

Benodigdheden

Tijdens de cursus draag je makkelijk zittende kleding, waar je je vrij in kunt bewegen. We vragen je zwarte kleding te dragen. De lessen volg je op sokken of op dansschoenen.

Doe mee!

Meld je aan voor een proefles! De gratis proefles is donderdag 2 november. Mail naam en leeftijd, dan ontvang je meer informatie.

Inschrijven voor de cursus kan hier. Voor de cursus betaal je € 149,95 voor 11 lessen en één gratis proefles. Wil je liever in twee termijnen betalen? Dan bedraagt het cursusgeld € 80,- per termijn. Voor cursussen betaal je bij Focus! geen administratiekosten.