Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Dreumesdans in Enschede - v.a. 1,5 jaar

Samen dansen met jouw kleine wolk.

Tijdens de cursus Dreumesdans gaan jullie lekker samen bewegen! Veilig in de schoot van papa of mama laten we eerst aan elkaar zien wat we allemaal al kunnen. Dan neemt de juf ons al zingend mee in een verhaal. Zo ontdekken we de wereld van dans en muziek. Hiervoor gebruiken we diverse materialen zoals een rinkelbal, voor nog meer dansplezier!

Dansdocente

De lessen worden verzorgd door Astrid Spit. Op jonge leeftijd is ze begonnen met dansen; jazz ballet, ballroom en latin. Later volgde ze ook lessen klassiek ballet en moderne dans. Met veel plezier heeft ze jaren op de planken gestaan bij de Hengelose Revue. Lange tijd had ze een wens om les te geven aan de doelgroep die haar ontzettend aanspreekt; de peuters en kleuters. Daarom heeft ze de opleiding tot peuter- en kleuterdans docente gevolgd bij Dingjan te Rotterdam en is ze super blij dat ze bij Focus haar passie aan deze mooie doelgroep over mag brengen.

Waar en wanneer

De cursus Dreumesdans bestaat uit blokken van 7 lessen van elk 30 minuten. De lessen worden gegeven in de studio's van Focus. Focus is een professionele dans en theaterschool, waar kinderen in een veilige omgeving leren bewegen. Je vindt Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.  De lessen worden verzorgd door Astrid Spit

Dreumesdans is iedere donderdag van 09.30 tot 10:00 uur. 

Instromen in de cursus kan op elk gewenst moment.

Data

 

Gratis proefles op 31 oktober 2019

oktober 7, 14, 21 en 28
november 5 en 12

Informatie

Dreumesdans wordt aangeboden in cursusvorm. De lessenreeks gaan niet over danstechniek. Spelenderwijs dansen, zingen en ontdekken staan centraal. Met thema’s, pop-up boeken en handpoppen nemen we de kleine dansers mee op avontuur. Hierdoor worden ze vrijer en leren ze sociale interactie en omgangsvormen.

Doe mee!

Meld je dreumes aan voor een proefles! Mail naam en leeftijd, dan ontvang je meer informatie of kom vrijblijvend een proefles volgen.

Inschrijven voor de cursus kan hier. Voor de cursus betaal je € 42,95 voor 7 lessen inclusief een vrijblijvende proefles. Voor cursussen betaal je bij Focus geen administratiekosten.

 

Dag Dag Begin Eind Les Niveau Leeftijd Docent Studio
do donderdag 09:30 10:00 Dreumesdans Alle niveaus 1-3 jaar Astrid Studio 2
Dag Dag Begin Eind Les Niveau Leeftijd Docent Studio
do donderdag 09:30 10:00 Dreumesdans Alle niveaus 1-3 jaar Astrid Studio 2