Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Cursus Dreumesdans in Enschede - v.a. 1,5 jaar

Tijdens de cursus Dreumesdans gaan jullie lekker samen bewegen! Veilig in de schoot van papa, mama, opa of oma laten we eerst aan elkaar zien wat we allemaal al kunnen. Dan neemt de juf ons al zingend mee in een verhaal. Zo ontdekken jullie samen de wereld van dans, bewegen en muziek. Voor nog meer dansplezier gebruiken we (zintuigelijke) materialen zoals pittenzakken, doeken en rinkelballen!

Dreumesdans bij Focus Enschede

Dansdocente

De lessen worden gegeven door Astrid Spit. Op jonge leeftijd is ze begonnen met dansen; jazz ballet, ballroom en latin. Later volgden lessen klassiek ballet en moderne dans. Met veel plezier heeft ze zelf jaren op de planken gestaan bij de Hengelose Revue. Lange tijd had ze een wens om les te geven aan de doelgroep die haar ontzettend aanspreekt; peuters en kleuters. Daarom heeft ze de opleiding tot peuter- en kleuterdans docente gevolgd bij Dingjan te Rotterdam en is ze super blij dat ze bij Focus haar passie aan deze mooie doelgroep over mag brengen.

Samen dansen met jouw kleine wolk.

Dreumesdans voor Peuters in Enschede v.a. 1,5 jaarWaar en wanneer

Dreumesdans bestaat uit 9 lessen van elk 30 minuten. De lessen worden gegeven in de studio's van Focus. Focus is een professionele dans en theaterschool waar kinderen in een veilige omgeving leren bewegen. Je vindt Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.  De lessen worden verzorgd door Astrid Spit

De lessen dreumesdans worden gegeven op woensdag van 09:00 - 09:30 uur. 

Informatie

Dreumesdans wordt aangeboden in cursusvorm. Spelenderwijs dansen, zingen en ontdekken staan centraal. Ook samenwerken en sociale vaardigheden worden in speelse vorm toegepast. Met thema’s, pop-up boeken en handpoppen nemen we de kleine dansers mee op avontuur. Hierdoor worden ze vrijer en leren ze sociale interactie en omgangsvormen.

Dreumesdans is voor peuters van 1,5 tot 2,5 jaar die samen met een ouder of verzorger de les volgen. Vanaf 2 (tot 4) jaar kunnen peuters zelfstandig les volgen in de cursus Peuterdans.

 

Data

Doe mee!

Woensdagen: docent Astrid Spit van 09:00 tot 9:30 uur

 

 Het volgende cursusblok start in september 2022 - aanmelden kan vanaf augustus

September

7, 14, 21, 28

Oktober

5, 12, 26 (let op 19 oktober geen les i.v.m. Herfstvakantie)

November

2 & 9

Cursus Dreumesdans bij Focus EnschedeMeld je dreumes aan voor een proefles! Gebruik onderstaande knop "Proefles plannen" en kom vrijblijvend een proefles volgen. Instromen kan elk moment, het lesgeld wordt naar rato verrekend.

Voor vragen mag je altijd mailen. Vermeld daarbij de naam en leeftijd van je kind, dan ontvang je meer informatie. 

Inschrijven voor de cursus kan hier. Voor de cursus betaal je €69,95 euro voor 9 lessen (incl. vrijblijvende proefles). Voor cursussen betaal je bij Focus geen administratiekosten.