Focus Zuiderspoorstraat 7, 7512AX, Enschede +31 (0)53 - 431 7332 contact@focusstudio.nl https://www.focusstudio.nl/_db/style/logo.png

Afsluitingsdag 4 juli

Op zaterdag 4 juli organiseren we een afsluitingsdag bij Focus voor alle leden. We vinden dit een mooie manier om samen met jullie dit seizoen af te sluiten in de studio. Je gaat samen met je docent iets leuks doen en kunt je groep voor de vakantie nog een keer zien. Je kunt vragen stellen over je lesadvies en we hebben voor iedereen een leuke intentie. 

Deze afsluitingsdag is gratis.

Planning
De planning voor deze dag kun je in de Focus leden app terugvinden bij activiteiten/evenementen. Er zijn speciale groepen gemaakt, op basis van de richtlijnen van het RIVM (i.v.m. groepsgrootte etc). Zoek jouw les van afgelopen jaar op en boek deze activiteit. Heb je dit gedaan dan sta je aangemeld voor de afsluitingsdag.
Aanmelden voor deze afsluitingsdag kan t/m vrijdag 3 juli.

Verplicht aanmelden
Het is verplicht je vooraf aan te melden voor deze afsluitingsdag, zodat wij weten wie er wel en niet komen. Mocht er achteraf een contactonderzoek door de GGD nodig zijn, dan kunnen wij doorgeven welke leden er aanwezig waren tijdens de lessen. Je kunt je t/m vrijdag 3 juli aanmelden voor de afsluitingsdag.

Regelgeving
De volgende regels zijn van toepassing op de afsluitingsdag bij Focus:

  • Je bent verplicht je vooraf aan te melden via de Focus leden app.
  • Voor en na de les handen wassen/desinfecteren met handgel, dit is eventueel mogelijk in de studio.
  • Omkleden wordt thuis gedaan (zodat leden die meer lessen volgen kunnen wachten in de lounge of in de kleedkamer).
  • Toilet en douche mag gebruikt worden, maar dit willen we tot het minimum beperken.
  • Zorg dat je maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent, langer van te voren is niet de bedoeling.
  • Ouders kunnen de kinderen afzetten en ophalen bij de parkeerplaatsen voor de studio, ouders mogen de studio niet in.
  • Heb je klachten, blijf thuis, meld je af via de Focus leden app of indien dit niet lukt via contact@focusstudio.nl en laat je testen bij de GGD.
  • De afstand van 1,5 meter willen we zoveel mogelijk aanhouden tijdens deze dag, wij laten zowel de leden als de docenten vrij om aan te geven of ze wel of niet de 1,5 meter afstand willen aanhouden. Wij vragen iedereen om de keuze van een ander te respecteren.
  • Alle docenten bepalen zelf of ze 1,5 meter afstand tot de leden willen aanhouden, wij vragen alle leden om de keuzes van de docenten te respecteren.

Merchandise
Tijdens deze afsluitingsdag staat er buiten een stand waar je je bestelde merchandise kunt ophalen. Bij deze stand kun je ook de nieuwe merchandise bekijken en een bestelling doen voor het nieuwe seizoen. We hebben daarnaast een kleine voorraad merchandise die je direct kunt kopen en meenemen, voor deze voorraad geldt op=op.

Samen gaan we er een leuke afsluitingsdag van maken.